Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020

Το 1ο ΕΠΑΛ Ραφήνας, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ραφήνας και το 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής  μπαίνουν στη μάχη κατά του κορωναϊού με την εκτύπωση 3D εκτυπωμένων μέσων ατομικής προστασίας, με τη βοήθεια και καθοδήγηση της εθελοντικής ομάδας Hellas COVID-19 3D Printing Supplies.

Η διαδικασία παραγωγής και αποστολής των πρώτων 20 ασπίδων στην εθελοντική ομάδα Hellas COVID19 3D Printing Supplies, η οποία με τη σειρά της θα τις αποστείλει στο Υπουργείο Υγείας, έγινε παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής με τη συνοδεία του Προϊσταμένου του Τμήματος Δ’ Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Π.Δ.Ε. Αττικής.

Ευχαριστούμε θερμά  και συγχαίρουμε τα Επαγγελματικά σχολεία της Ραφήνας και το 3ο Ε.Κ. Ανατολικής Αττικής για την παραγωγή και προσφορά εξοπλισμού στο πλαίσιο της προσπάθειας ανάσχεσης της πανδημίας στη χώρα μας. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πρόκληση για τη διδασκαλία και ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων και ταυτόχρονα προάγει την αίσθηση της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης, τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη  ως  αναγκαίους όρους της ύπαρξής μας.