Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Αθήνα, 16 Αυγούστου 2022

Μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης υποψηφίων οδηγών και συνοδών σχολικών λεωφορείων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Σχολικών Μονάδων  Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και λαμβάνοντας υπόψη τη σειρά των προτιμήσεων στις αιτήσεις των υποψηφίων, οι παρακάτω υποψήφιοι θα παραλάβουν στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο τα παραπεμπτικά των γιατρών (ψυχίατρο και παθολόγο ή γενικό ιατρό) και την υπεύθυνη δήλωση και αφού αποδεχτούν τη θέση πρόσληψης στο mail@attik.pde.sch.gr καλούνται να τα προσκομίσουν στην υπηρεσία μας, Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 και ώρες 08:00 έως 14:00 προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία των προσλήψεων.

Σε περίπτωση μη υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών, η πρόσληψη δεν πραγματοποιείται.

Επισημαίνεται  ότι οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στη διαδικασία πρόσληψης με περισσότερες της μίας προτιμήσεις, εφόσον δεν αποδεχθούν ρητά ή σιωπηρά τη θέση πρόσληψης στην οποία επιλέγονται, θεωρείται ότι παραιτούνται από όλες τις προτιμήσεις τους και ως εκ τούτου διαγράφονται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.

Κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 16 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ Η ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ), ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για πρόσληψη οδηγών και συνοδών σχολικών λεωφορείων ΣΜΕΑΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών  σύμφωνα με τη 10044/21-06-2022 ΣΟΧ 1/2022 Ανακοίνωση της υπηρεσίας μας, oι πίνακες Απορριπτέων με τους υποψηφίους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ανωτέρω Ανακοίνωσης καθώς και οι προσωρινοί πίνακες προσληπτέων.

Οι ανωτέρω πίνακες έχουν αναρτηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Αττικής και στην ιστοσελίδα της (https://pdeattikis.gr ) στη ενότητα «Ανακοινώσεις».

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης  μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα(10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στον διαδικτυακό μας τόπο, ήτοι από την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στη Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).  Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής.

Για να δείτε τους πίνακες πατήστε το παρακάτω link.

ΕΔΩ

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  • 67ΤΩ46ΜΤΛΗ-ΚΚΥ_ΠΙΝΑΚΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ_ΟΔΗΓΩΝ
  • ΨΓΛΡ46ΜΤΛΗ-ΠΝΟ_ΠΙΝΑΚΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ_ΣΥΝΟΔΩΝ
Κατηγορία ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ορκωμοσία-ανάληψη υπηρεσίας νεοδιόριστων μελών Ε.Ε.Π. σε Σ.Δ.Ε.Υ.

των ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ. Αττικής

 

Οι νεοδιορισθέντες Ε.Ε.Π. που διορίστηκαν σε Σ.Δ.Ε.Υ. των ΚΕ.ΔΑ.ΣΥ. Αττικής σύμφωνα με το ΦΕΚ 1927/τ.Γ΄/16-08-2022 καλούνται να παρουσιαστούν στα Γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Αν. Τσόχα 15-17 Αμπελόκηποι, 1ος όροφος, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 17 Αυγούστου έως και την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 και ώρες: ειδικά για την Τετάρτη 17-8-2022 από 13.00 μ.μ. έως 15.00 μ.μ. και για τις υπόλοιπες ημέρες από 10.00 π.μ. έως και 12.00.

Παρακαλούνται οι νεοδιόριστοι να έχουν μαζί τους συμπληρωμένο και εκτυπωμένο το ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ το οποίο έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας (συν. 1)

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Την ημέρα της πρόσληψης οι νεοδιόριστοι δεν χρειάζεται να προσκομίσουν κανένα δικαιολογητικό εκτός του ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ. Για όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αναρτηθεί τις επόμενες ημέρες σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας, την οποία παρακαλούμε να συμβουλεύεστε καθημερινά. 

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  • ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 3
Κατηγορία ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ