Με τον ερχομό του Νέου Έτους εκ μέρους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, θα ήθελα να εκφράσω προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς, τα στελέχη της εκπαίδευσης και όλους τους συνεργάτες, τις θερμότερες ευχές μου, ώστε το 2020 να είναι μια χρονιά γεμάτη ειρήνη, ευδαιμονία και δημιουργική ενέργεια.  

Η αγάπη, η αλληλεγγύη και η καλή διάθεση θα πρέπει να αποτελούν για όλους μας παραδειγματική στάση ζωής που παρακινεί και εμπνέει τη νέα γενιά. Εύχομαι στους γονείς και κηδεμόνες, στα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, στις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, στους διδάσκοντες και στις διδάσκουσες και σε όσους αφιερώνονται στο εκπαιδευτικό έργο να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κλίμα ζεστής επικοινωνίας και συνεργασίας, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης στις εκπαιδευτικές κοινότητες. Όσο καθένας μας κινητοποιείται περισσότερο, τόσο η μάθηση των μαθητών και μαθητριών μας θα γίνεται καλύτερη.

Με την πεποίθηση ότι τα σχολεία με τις πηγαίες αξίες που καλλιεργούν μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους κάθε επιτυχία στο πολύπλευρο παιδαγωγικό μας έργο για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης προς όφελος των παιδιών μας.

Ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από αυτόν που μόλις έφυγε και να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής εποχής!

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ελπίδα!

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Δρ. Γεώργιος Κόσυβας