Δήλωση προσβασιμότητας

Γενικά

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Αττικής - ΠΔΕ Αττικής -, προσπαθεί συνεχώς επενδύοντας σημαντικό όγκο πόρων, να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του ιστοχώρου της (pdeattikis.gr) είναι προσιτές σε όλους/όλες διευκολύνοντας την πρόσβαση σε άτομα με ιδιαιτερότητες, με το σκεπτικό ότι κάθενας έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο pdeattikis.gr

Το pdeattikis.gr μέσω της χρήσης της μικροεφαρμογής userway που υποστηρίζεται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας κάνει την πρόσβαση ευκολότερη σε άτομα με ιδιαιτερότητες. Το λογισμικό επιτρέπει στο pdeattikis.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας 

Το μενού προσβασιμότητας του pdeattikis.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη κάτω αριστερή γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να μεταφερθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών 

Η ΠΔΕ Αττικής συνεχίζει τις προσπάθειές για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών του, πιστεύοντας ότι είναι η συλλογική μας ηθική υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και ανεμπόδιστη χρήση και για όσους από εμάς με αναπηρίες. Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο pdeattikis.gr, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει βρεθεί ή προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Η ΠΔΕ Αττικής είναι εδώ για εσάς 

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο pdeattikis.gr ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες (Δ-Π, 08:00 – 15:00) και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ως εξής:

Μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 214 4068 447

 

Ημερομηνία Δήλωσης: 1/11/21