Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 23:00

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΣΥΒΑ Κύριο

Γράφτηκε από τον

Ευχαριστήρια - Ευχετήρια Επιστολή του ΠΔΕ Αττικής Γεωργίου Κόσυβα

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες

Μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου για την υπεύθυνη, φιλότιμη και  άοκνη  συνεισφορά όλων σας που οδηγεί στην προαγωγή της εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες Εκπαίδευσης, καθώς και το προσωπικό των   Διευθύνσεων για την ανεκτίμητη και αποτελεσματική προσφορά τους στη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τους διορισμούς των εκπαιδευτικών.

Ευχαριστώ τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κλ. ΠΕ86 Πληροφορικής για τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στη δημιουργία δομών Help Desk, καθώς και τις τουλάχιστον δεκαμελείς ομάδες ειδικών στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση που μετέχουν εθελοντικά στην υποστήριξη της σύγχρονης και ασύγχρονης εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ επίσης τους Οργανωτικούς Συντονιστές και τις Οργανωτικές Συντονίστριες των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής, και όλους τους Συντονιστές και τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου, που με βάση τον θεσμικό τους ρόλο ανέλαβαν την υποστήριξη των εκπαιδευτικών στη διαδικασία υλοποίησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ τους Προϊσταμένους και τις Προϊσταμένες των Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης, τους Συντονιστές και τις Συντονίστριες Εκπαίδευσης Προσφύγων, τους Διευθυντές/Προϊσταμένους και τις Διευθύντριες/ Προϊσταμένες Σχολικών Μονάδων.

Προπάντων ευχαριστώ τους Εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι με τιτάνιες προσπάθειες, με συναίσθηση ηθικής και κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν άμεσα στις νέες δύσκολες συνθήκες της εκπαίδευσης, αφιερώνοντας απεριόριστο προσωπικό χρόνο για επιμορφώσεις και εμπλουτισμό των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, για διδακτική προετοιμασία, με σκοπό τη διατήρηση της ζεστής παιδαγωγικής σχέσης με τους μαθητές μας.

Μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού που πλήττει τη χώρα μας η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής με όλα τα Στελέχη Εκπαίδευσης είναι αρωγός σας. Εύχομαι η ασφάλεια να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε όλοι μας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια της μάθησης και της διάπλασης του χαρακτήρα των νέων μας. Με σύμπνοια και σεβασμό προς στις οδηγίες των ειδικών μπορούμε να βγούμε νικητές.

Εύχομαι  σε όλες και όλους υγεία, αγάπη, ελπίδα και δύναμη για προσωπική και συλλογική ανάσταση.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !

 

Ο  Περιφερειακός Διευθυντής

Εκπαίδευσης Αττικής

Δρ. Γεώργιος Κόσυβας

Διαβάστηκε 1197 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 23:13