Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 11:09

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.) α) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 'Η ΚΕΣΥ Β) ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022 Κύριο

Γράφτηκε από τον

Αποσπάσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.)

α) σε περιοχές ή ΚΕΣΥ &

β) σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

για το σχολικό έτος 2021-2022

 

Εφιστούμε την προσοχή στο ότι:

 

Λόγω των έκτακτων μέτρων και ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού η αίτηση απόσπασης και τα τυχόν δικαιολογητικά υποβάλλονται, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

  1. Ηλεκτρονικά με αποστολή των σχετικών αρχείων (αίτησης και δικαιολογητικών) στο κεντρικό e-mail της υπηρεσίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με κοινοποίηση στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αποστολής των αρχείων οι υποψήφιοι θα πρέπει να συνυποβάλουν εκτός των άνωθεν και το αρχείο (pdf) της Υπεύθυνης Δήλωσης που θα εξάγουν από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr). Στην εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχουν σχετικές οδηγίες. Η ταυτοποίηση εκεί διενεργείται μέσω των προσωπικών κωδικών Taxisnet. Ο υποψήφιος θα επιλέξει «Δήλωση με ελεύθερο κείμενο» όπου στο κείμενο θα βεβαιώνει ότι «θα αποστείλω ηλεκτρονικά την αίτηση απόσπασής μου σε φορείς ως ΕΕΠ ή ΕΒΠ και τα συνημμένα δικαιολογητικά αυτής στη ΔΠΕ/ΔΔΕ/ΠΔΕ….» και στον αποδέκτη της ΥΔ θα αναγράφεται η σχετική ΔΠΕ/ΔΔΕ/ΠΔΕ.

  1. Ταχυδρομικά (με συστημένη επιστολή και ως εξαιρετικά επείγον) αυστηρά εντός της οριζόμενης προθεσμίας. Στην περίπτωση αυτή υποβάλλεται και φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι έντυπα δικαιολόγησης μορίων (π.χ. πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης, εντοπιότητα κτλ) πρέπει να είναι πρόσφατα (τελευταίου 3μήνου).

 

  • Η οριζόμενη προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων αποσπάσεων σε περιοχές ή ΚΕΣΥ για το 2021-2022 είναι από 20-05-2021 έως και 27-05-2021.

 

  • Η οριζόμενη προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων αποσπάσεων σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022 είναι από 20-05-2021 έως και 26-05-2021.

Συνημμένα:

- Εγκύκλιος αποσπάσεων σε περιοχές ή ΚΕΣΥ

- Εγκύκλιος αποσπάσεων σε περιοχές και φορείς αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

- ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ_2021-22

- ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ_2021-22

 

Διαβάστηκε 999 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 11:27