Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 14:56

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΕΠΑΛ, ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ) ΤΗΣ Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ

Γράφτηκε από τον

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

την ΤΕΤΑΡΤΗ 4-12-2019 και ώρα 8.30 π.μ.

προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία και να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι αναπληρωτές, οι οποίοι τοποθετούνται στα ΕΠΑΛ της ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, θα προσληφθούν από την εν λόγω Σχολή και όχι από την ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • ·Όσοι αναπληρωτές έχουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου, παρακαλούνται να το προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης. Για τους υπόλοιπους θα δοθεί προθεσμία δέκα (10) ημερών προκειμένου να μεριμνήσουν για την έκδοσή του και να το προσκομίσουν ή να το αποστείλουν στην Υπηρεσία μας.
  • Ως προς τις ιατρικές βεβαιώσεις και σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013), οι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την ημέρα της πρόσληψής τους από την Υπηρεσία μας, παραπεμπτικό έγγραφο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν στον Παθολόγο-Γενικό Ιατρό και στον Ψυχίατρο προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.
  • Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει τα σχετικά παραπεμπτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να τα προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις εκδοθείσες ιατρικές γνωματεύσεις.
  • Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να έχουν βγάλει φωτοτυπία τις ιατρικές γνωματεύσεις, τις οποίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις πρωτότυπες.

ΣΗΜ: (Οι διαφορές που εμφανίζονται στον πίνακα προσληφθέντων οφείλονται στην εκ παραδρομής τοποθέτηση μιας υποψήφιας σε Διεύθυνση διαφορετική από εκείνη που σύμφωνα με την προτίμησή της τοποθετούνταν, ως εκ τούτου η διόρθωση επηρέασε εν μέρει τη ροή του πίνακα).

Διαβάστηκε 942 φορές