Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με επιλογή
Συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη Μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία»


Σε συνέχεια της με αρ πρωτ 41362/Κ5/07.04.2023 πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. & Ν με θέμα «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσεων με επιλογή Συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη Μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία» ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
• Οι διαδικασίες που προβλέπονται στην πρόσκληση, ξεκινούν την ημερομηνία που θα ορκισθεί η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές τις 25.06.2023. Ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα ενεργειών φαίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο xronismos.xls.
• Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ 9ΒΧΜ46ΜΤΛ6-0ΜΗ), θα υπάρχει περίοδος υποβολής συμπληρωματικών αιτήσεων ενδιαφερομένων, από την ημερομηνία ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης και μέχρι τις 13:00 της πέμπτης ημέρας από την ημερομηνία εκείνη.
• Οι εισηγήσεις για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών που θα επιλεγούν, πρέπει να έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στο Τμήμα Β/ΔΕΕΚ (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης 18.07.2023. Σύμφωνα με το Νόμο 4763/2020 το πλήθος των προτεινόμενων για τις  θέση Συντονιστή ΠΔ.Ε. για τη Μαθητεία ή Υπεύθυνου Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία, εξαρτάται από το πλήθος των τμημάτων μαθητείας που λειτουργούν.
• Όσον αφορά την μοριοδότηση των αιτήσεων επισημαίνουμε:
1. Σε περιπτώσεις υποψηφίων που έχουν ταυτόχρονα εκπαιδευτική και διοικητική προϋπηρεσία, η προαπαιτούμενη τριετής προϋπηρεσία αφαιρείται μόνο μία φορά.
2. Οι υποψήφιοι που δικαιούνται μόρια για ανάληψη καθηκόντων για έναρξη της Μαθητείας περιόδου 2021-22, είναι οι υποψήφιοι που θα προσκομίσουν αντίγραφα των εισηγήσεων που απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εφαρμογής Επαγγελματικής Κατάρτισης-Τμήμα Β’ από τους Διευθυντές των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, σε απάντηση της με αρ πρωτ. 117295/16.09.2021 πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ. & Ν.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Γεώργιος Παπαμανώλης

Κατηγορία ΜΑΘΗΤΕΙΑ