Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 17:38

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ_ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ23 ΚΑΙ ΠΕ30 ΣΤΑ ΣΔΕΥ ΤΩΝ ΚΕΔΑΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γράφτηκε από τον

31/8/2022 

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ Σ.Δ.Ε.Υ. ΤΩΝ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Aπό την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής αναρτώνται τα λειτουργικά κενά των κλάδων ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ και ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ στα ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αττικής

 

καλούνται οι προσληφθέντες προσωρινοί αναπληρωτές, των κλάδων ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ και ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, αφού ενημερωθούν για τα κενά στα ΣΔΕΥ των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Αττικής (συνημμένο αρχείο 1), να συμπληρώσουν την δήλωση προτίμησης (συνημμένο αρχείο 2) και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η υποβολή των αιτήσεων ορίζεται από σήμερα, ημέρα Τετάρτη 31-8-2022 έως και αύριο ημέρα Πέμπτη 1-9-2022 και ώρα 13:00 μ.μ. (αποκλειστική προθεσμία)

 

Η τοποθέτηση των προσωρινών αναπληρωτών θα γίνει με Απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής, σύμφωνα με τον αξιολογικό πίνακα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ την Παρασκευή 2-9-2022.        

Σημειώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ΜΟΝΟ ΣΔΕΥ του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ

Προς διευκόλυνσή σας, αναρτάται και αρχείο word αναλυτικά με τα ΣΔΕΥ και τα σχολεία τα οποία ανήκουν σε αυτά (συνημμένο αρχείο 3).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όλοι οι προσληφθέντες σε ΣΔΕΥ αναλαμβάνουν υπηρεσία στα ΚΕΔΑΣΥ όπου ανήκει το ΣΔΕΥ τοποθέτησής τους.  

 

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  • 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΕΝΩΝ ΣΔΕΥ ΤΩΝ ΚΕΔΑΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • 2. Δήλωση Προτίμησης Σ.ΔΕ.Υ.
  • 3. ΣΔΕΥ _ΑΝΑΛΥΤΙΚA ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 

Διαβάστηκε 1626 φορές