Χρήστης 1

Χρήστης 1

Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 10:31

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ1 2023

ΑΘΗΝΑ, 6/11/2023

 

Δελτίο  Τύπου

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής προκηρύσσει 10 θέσεις εποχικού προσωπικού (6 θέσεις ΔΕ Οδηγών και 4 θέσεις ΔΕ Συνοδών σχολικών λεωφορείων) σύμφωνα με την Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2023 με αριθμ πρωτ. 18004/22-09-2023, για Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (του Υπ. Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού), που εδρεύουν στον Ν. Αττικής.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από την επομένη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της Περίληψης της Ανακοίνωσης στον ημερήσιο τοπικό τύπο και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες, ήτοι από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.

 Συγκεκριμένα, οι δημοσιεύσεις θα γίνουν  στις εφημερίδες «Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση της υπηρεσίας μας: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Ξενίας 24, 11528 Αθήνα. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

 

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ :Ε-Υπηρεσίες->Χρήσιμα Έντυπα Κατηγορία: "Έντυπα Οδηγών Συνοδών ΙΔΟΧ"

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  • ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 18+

Αγαπητές και αγαπητοί,

 

με την έναρξη του διδακτικού έτους, αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ στις μαθήτριες και τους μαθητές μας μια καλή σχολική χρονιά.

 

Ιδιαίτερα επιθυμώ να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής για την αγαστή συνεργασία μας.

 

Επιπρόσθετα, να διαβιβάσω σε όλα τα στελέχη εκπαίδευσης και το εκπαιδευτικό δυναμικό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής την ξεχωριστή στήριξή μου στο απαιτητικό έργο, το οποίο με υπευθυνότητα έχετε αναλάβει.

 

Να είσαστε βέβαιοι ότι θα με βρείτε προσωπικά συμπαραστάτη και συμμέτοχο στην προσπάθεια όλων μας για τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Γνωρίζετε ότι κάθε ανθρώπινη πράξη καθορίζεται από τρία ρήματα: το «θέλω», το «πρέπει» και το «μπορώ».

Το «θέλω» δηλώνει την επιθυμία, τη θετική προδιάθεση για ενέργεια.  Είμαι βέβαιος ότι το «θέλω» χαρακτηρίζει όλες και όλους μας, οι οποίοι στοιχιζόμαστε στην κοινή επιθυμία της βελτίωσης της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ακολουθεί το «πρέπει», αυτό το οποίο σκόπιμο είναι να γίνει.

Κοινή απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί η διαπίστωση ότι πρέπει να συντελεσθεί αυτή η ποιοτική αλλαγή και η ελληνική εκπαίδευση να παρακολουθήσει τα παιδαγωγικά, επιστημονικά και επαγγελματικά προτάγματα του 21ου αιώνα.

Απομένει το «μπορώ». Η ικανότητα, οι απαραίτητες δεξιότητες, τα εφόδια.

Εκτιμώ ότι όλες και όλοι μας μπορούμε να υπηρετήσουμε αυτή την αλλαγή. Οι εκπαιδευτικοί μας, κάθε βαθμίδας, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι νυχθημερόν κοπιάζετε σε αυτόν τον ατέρμονο και εξαντλητικό αγώνα της απόκτησης εφοδίων και της διαπλάτυνσης των γνωστικών σας οριζόντων.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια.

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής σάς διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο όλων σας, με κάθε διαθέσιμο μέσο, χωρίς να φεισθεί κόπων, ώστε να μπορέσουμε όλες και όλοι μας στο τέλος της σχολικής χρονιάς που μόλις τώρα ξεκινά, με ένα στόμα, να πούμε: «Ναι, γίναμε καλύτεροι».

 

Αγαπητές συναδέρφισσες και αγαπητοί συνάδερφοι, αυτό είναι το μήνυμά μου προς όλες και όλους εσάς για το σχολικό έτος 2023-2024:

 

Ναι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.

 

 

Ο αν. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

                         Αττικής

 

               Ψαχούλας Ιωάννης

 

 

                                         

 

                                                               

 

07-09-23

Aποδοχή ψηφιακής σύμβασης από τους αναπληρωτές, μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης

 

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ανακοινώνεται ότι, λόγω της αθρόας συμμετοχής των ενδιαφερομένων και των εύλογων καθυστερήσεων που σημειώνονται, η αποδοχή

ψηφιακής σύμβασης από τους προσλαμβανόμενους αναπληρωτές, μέσω της εφαρμογής anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, για σήμερα Πέμπτη 7

Σεπτεμβρίου 2023, μπορεί να πραγματοποιείται και από τις 15:00 έως 17:00.

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ :

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  18 ΑΝΩ ΤΟΥ Ψ.Ν.Α. 2023-2024
  • ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 18+ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 6-9-2023

 

 

 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΡ. 97645/Ε1/6-9-2023 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

 

‘’Τροποποίηση αποφάσεων πρόσληψης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού’’.

 

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ  07-09-2023 έως και ΔΕΥΤΕΡΑ 11-09-2023.

 

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  • ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 18 ΑΝΩ 2023-2024
  • ΠΙΝΑΚΑΣ_ΜΗ ΔΕΚΤΩΝ_2023-2024

Αθήνα 30-08-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΔΕΥ ΤΩΝ ΚΕΔΑΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ

(ΠΡΑΞΗ 8/30-08-2023 του ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ)

Οι ενδιαφερόμενοι/ες έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης από σήμερα 30-08-2023 έως και 31-08-2023 και ώρα 12.00 στο ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ

(στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ειρήνη Καλλιγιαννάκη 2144068429

Σοφία Κρεμιώτη 2144068430

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  • Γ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΔΕΥ_ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ